Doğuş Üniversitesi

Doğuş Üniversitesi Liselerarası Matematik Yarışması

Doğuş Üniversitesi tarafından her sene, takım yarışması ve bireysel yarışma olmak üzere iki kategoride İstanbul Liselerarası Matematik Yarışması düzenlenmektedir.

2012 yılında 10.su düzenlenen Doğuş Üniversitesi İstanbul Liselerarası Matematik Yarışması'nda okulumuz öğrencilerinden Mehmet Efe Akengin İstanbul İkinciliği'ne layık görülmüştür.

Geçen yıl 9.su düzenlenen Doğuş Üniversitesi İstanbul Liselerarası Matematik Yarışması'nda okulumuz öğrencilerinden Mehmet Efe Akengin İstanbul Dördüncülüğü'ne layık görülmüştür.

Nisan 2010'da düzenlenen 8. İstanbul Liselerarası Matematik Yarışması'nda Mehmet Efe Akengin bireysel yarışmada İstanbul İkincisi; takım yarışmasında okulumuzu temsil eden ve Zeyd Yusuf Köroğlu (Hazırlık Sınıfı), Haluk Okan Sözüer (11. Sınıf), Mehmet Efe Akengin (Hazırlık Sınıfı)'den oluşan İstanbul Lisesi Matematik Olimpiyatı Takımı da İstanbul Birincisi olmuştur.

Bu başarıyı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Yarışma hakkında detaylı bilgi için:

Yayın: 13.12.2012 - Güncelleme: 05.10.2023 23:12 - Görüntülenme: 2711