FMV Işık Okulları

FMV Işık Okulları Bilimsel Pentatlon Yarışması

Her sene FMV Işık Okulları, Fizik, Kimya, Biyoloji Matematik ve Bilgisayar olmak üzere 5 daldan soruların art arda üç kişilik okul takımlarından öğrencilere sorulduğu FMV Işık Okulları Pentatlon Yarışması'nı düzenlemektedir.

Mart 2012'de 6.sı gerçekleştirilen FMV Işık Okulları Pentatlon Yarışması'nda okulumuzu üç kişilik takım olarak temsil eden Mehmet Efe Akengin (10. Sınıf), Umutcan Musaoğlu (11. Sınıf) ve Mehmet Asım Gümüş (11. Sınıf), okulumuza İstanbul İkinciliği kazandırmıştır.

Mart 2011'de 5.si gerçekleştirilen FMV Işık Okulları Pentatlon Yarışması'nda okulumuzu üç kişilik takım olarak temsil eden Yiğit Yargıç (11. Sınıf), Zeynep Gizem Topçak (11. Sınıf) ve Mehmet Asım Gümüş (11. Sınıf), okulumuza İstanbul Birinciliği kazandırmıştır.

Yayın: 13.12.2012 - Güncelleme: 05.10.2023 23:12 - Görüntülenme: 2750