İstanbul Bilim Olimpiyatları

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, bu yıl Mart – Haziran aylarında düzenlenen 3. İstanbul Bilim Olimpiyatları'nda, 11.sınıf öğrencilerinden Sencer Göklemez Biyoloji alanında ve Zeyd Yusuf Köroğlu da Matematik alanında İstanbul İkincisi olarak gümüş madalya kazanmıştır.

Gösterdikleri başarıdan ötürü Sencer Göklemez, müdürlükçe Fatih Üniversitesi'nin katkılarıyla düzenlenecek olan Bilim Olimpiyatları Kampı'na katılmaya hak kazanmıştır.

Geçen yıl ki 2. İstanbul Bilim Olimpiyatları'nda, 10.sınıf öğrencilerinden Sencer Göklemez Biyoloji alanında İstanbul İkincisi olarak gümüş madalya kazanmıştır.

Gösterdiği başarıdan ötürü Sencer Göklemez, müdürlükçe düzenlenecek olan Bilim Olimpiyatları Kampı'na katılmaya hak kazanmıştır.

Yayın: 13.12.2012 - Güncelleme: 05.10.2023 23:08 - Görüntülenme: 4469