TÜBİTAK 2008

2008 TÜBİTAK Ulusal Proje Yarışması´nda

Yılın Genç Araştırmacısı Ödülü

ve Bilgisayar Türkiye Birinciliği

Mustafa Erkan Özateş ve Yiğit Bekir Kaya, yaptıkları "Labirentteki bir  farenin davranışlarının bilgisayarda simülasyonu" adlı projeyle, 2008 yılında TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması'nda Bilgisayar dalında Türkiye Birincisi oldu ve jüri tarafından, yarışmaya katılan tüm dallardaki tüm projeler arasından en iyisi seçilerek, Yılın Genç Araştırmacısı Ödülü'nü kazandı.

2008 TÜBİTAK Ulusal Proje Yarışması´nda

Fizik Türkiye İkinciliği

Murat Arslan ve Erdem Başeğmez, yaptıkları "Nikel-Titanyum alaşımını kullanarak hareket denge sistemleri geliştirilmesi ve sistemlerin etkilerinin karşılaştırılması" adlı projeyle, 2008 yılında okulumuzu temsilen katıldıkları TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması'nda Bilgisayar dalında İkincilik Ödülü kazandı.

Yayın: 13.12.2012 - Güncelleme: 05.10.2023 23:13 - Görüntülenme: 3132