Uluslararası Bilim Olimpiyatları Milli Takımları´na Seçilen Öğrencilerimizin Tam Listesi

Her sene TÜBİTAK tarafından, Uluslararası Bilim Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil etmek üzere Uluslararası Bilim Olimpiyatları Milli Takımları seçilir.

Okulumuzdan bu takımlardan yer alarak ülkemizi temsil öğrencilerimizin isimleri aşağıda yer almaktadır.

• Sencer Göklemez, Biyoloji Milli Takımı, 2012
  • Mehmet Efe Akengin, Matematik Milli Takımı, 2012
  • Yiğit Yargıç, Matematik Milli Takımı, 2011
  • Mehmet Efe Akengin, Matematik Milli Takımı, 2011
  • Yiğit Yargıç, Matematik Milli Takımı Yedek, 2009

2010 Uluslararası Bilim Olimpiyatları Türkiye Milli Takımı Seçmelerine Çağırılan Öğrencilerimiz

Okulumuz Hazırlık E sınıfından Zeyd Yusuf Köroğlu, Hazırlık G sınıfından Mehmet Efe Akengin ve 11. sınıflardan Yiğit Yargıç, Ulusal Bilim Olimpiyatları Türkiye Finali'nde başarı göstererek Matematik dalında Uluslararası Bilim Olimpiyatları Milli Takımı seçmelerine katılmaya hak kazanmıştır.

Yayın: 13.12.2012 - Güncelleme: 05.10.2023 23:09 - Görüntülenme: 5897